Jeśli używam tostera więcej niż raz na raz, chleb będzie się szybciej palił. Dlaczego?

"Większość tosterów działa z elementem grzejnym. Kiedy toster jest używany po raz pierwszy, wymaga podgrzania od temperatury pokojowej. Gdy bezpośrednio po tym następuje opiekanie większej ilości chleba, element grzejny jest już gorący, a chleb jest szybciej opiekany."

To było pomocne (140)

Dineke Huijser-Duinkerken 27-11-2023
De Longhi CTOV 2103
Chleb zawsze się pali, niezależnie od ustawienia...

odpowiedz | To było pomocne (1)(Przetłumaczone przez Google)
Dineke Huijser-Duinkerken 27-11-2023
De Longhi CTOV 2103
Chleb zawsze się pali, przy każdym ustawieniu, nawet z zimna

To było pomocne (3)(Przetłumaczone przez Google)
Trevor 16-05-2024
Silvercrest IAN 305821
Jak zdjąć osłonę i sprawdzić obwody?

odpowiedz | To było pomocne (0)(Przetłumaczone przez Google)